De carrosserie van uw wagen snel en goedkoop herstellen

Uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten
09 277 09 21

Wegwerken van parkeerschade

Parkeerschade oplopen in het verkeer is snel gebeurd. Een paaltje dat u net over het hoofd heeft gezien, langs een muur of betonnen rand schuren of het portier krijgt een tik van een boodschappenwagentje of van de wagen die naast u geparkeerd staat. Op zo’n momenten rekent u op de professionele service van S.C. Technics BVBA uit Evergem.

Krassen & deuken

Het is niet altijd uw fout bij opgelopen schade aan het koetswerk. Maar u doet er goed aan om uw wagen meteen te laten herstellen van kleine krassen en deuken. Op termijn kunnen deze namelijk voor meer schade zorgen. Met S.C. Technics BVBA herstel ik het koetswerk binnen de afgesproken termijn. Lakschade al of niet gecombineerd met een deuk, het vormt geen probleem voor mij. U ontvangt van mij een offerte na aanvraag en u zal nooit meer betalen dan dit bedrag.

Uitdeuken

Deuken waarbij de lak niet werd beschadigd, worden gerestyled. Dit betekent uitdeuken zonder te moeten spuiten. Ook bij hagelschade kan deze techniek worden toegepast. Ondiepe krassen werk ik weg door het betreffende oppervlak te polijsten. De lak ziet er nadien weer als voorheen uit. U kan zelfs uw volledige auto laten polijsten. Bij diepere krassen wordt er samengewerkt met een partner die uw voertuig herstelt tot het gewenste resultaat.

Contact

Blijf niet rondrijden met blutsen of krassen aan uw wagen. U neemt meteen contact met mij op voor het wegwerken van parkeerschade. Vanuit Evergem bied ik u een klantvriendelijke service aan zodat uw wagen weer zal blinken.

Vrijblijvende offerte

20 jaar ervaring

Correcte prijzen