De carrosserie van uw wagen snel en goedkoop herstellen

Uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten
09 277 09 21

Schade door vandalisme wordt vakkundig weggewerkt

Met behulp van het uitdeuken zonder spuiten kan koetswerk worden hersteld waarbij de lak niet werd beschadigd. Het bedrijf S.C. Technics BVBA uit Evergem beheert deze techniek tot in de kleinste details voor een stralend resultaat.

Volledige herstelling

Het uitdeuken zonder spuiten wordt doorgaans gebruikt bij opgelopen schade na vandalisme, bij parkeer- of hagelschade. Het gaat meestal om deuken van ongeveer 5 centimeter. Deze zogenaamde restyle schades worden volledig hersteld en de wagen hoeft geen spuitbeurt te ondergaan. De toepassing is eenvoudig te gebruiken zelfs wanneer de deuken zich achter stijlen bevinden, kunnen ze hersteld worden.

Deuken wegwerken

De werkwijze van uitdeuken zonder spuiten verloopt door middel van een stalen tool. Deze oefent aan de achterzijde van de deuk druk uit. Aan de voorzijde van het plaatwerk staat een lamp die op de schade geprojecteerd wordt. Hierdoor kan ik zien waar ik met mijn tool ben en in welke mate de deuk moet worden teruggebracht. Dankzij deze techniek kan ik op locatie komen in Antwerpen, West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen.

Spuiten overbodig

De voordelen van deze werkwijze zijn niet te onderschatten. In de eerste plaats wordt spuiten overbodig waardoor er geen kleurverschil optreedt. Hierdoor is de techniek milieuvriendelijker. Verder bespaart u als klant meer dan 50 procent op uw factuur tegenover een traditionele schadeherstelling. De prijzen liggen meestal onder de bedragen die u aan eigen risico moet betalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Tot slot wordt uw no-claim korting niet aangetast.

Contact

Is er schade ontstaan aan uw voertuig door vandalisme? Vanuit Evergem is S.C. Technics BVBA reeds onderweg om een duurzame herstelling uit te voeren.

Vrijblijvende offerte

20 jaar ervaring

Correcte prijzen